Αγία Βαρβάρα - Δολοφονία: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος συζυγοκτόνος

Ο συζυγοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας
kedenews

Στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 76χρονος άντρας ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την ίδια του τη σύζυγο με ένα πιστόλι το βράδυ της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα. Ο κατηγορούμενος ο οποίος παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ομολόγησε πως ήταν αυτός ο οποίος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του εξαιτίας οικονομικών διαφορών.

Ωστόσο αρνήθηκε το ότι είχαν συνεχείς προστριβές και διαμάχες για οικονομικούς λόγους και άλλα οικογενειακά θέματα και απέδωσε την πράξη του στην "κακιά στιγμή". Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας παρέδωσε και το όπλο μικρού διαμετρήματος με το οποίο πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα, η οποία εάν και παρελήφθη ζωντανή από το σημείο της επίθεσης, κατέληξε στο Τζάνειο νοσοκομείο παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με την ενημέρωση των αστυνομικών από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, η 64χρονη, έφερε δύο τραύματα από σφαίρες, στο κεφάλι και τον θώρακα. Τραύματα, τα οποία της προκάλεσαν έντονη αιμορραγία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 76χρονος άντρας υποστήριξε στους αστυνομικούς πως είχε φτάσει στο μη περαιτέρω με τη συμπεριφορά της συζύγου του η οποία ήταν ανένδοτη και δεν συμμεριζόταν σε καμία περίπτωση τις σκέψεις του ως προς την διαχείριση των οικονομικών και τον χωρισμό της περιουσίας, μετά και τον χωρισμό τους.

Και οι δύο τους, συνέχισαν να εργάζονται, ξεχωριστά πλέον, στον χώρο του καθαρισμού των χαλιών και άλλων αντικειμένων. Προθεσμία για την Τρίτη στις 11.00 το πρωί ζήτησε και έλαβε ο συζυγοκτόνος της Αγίας Βαρβάρας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις