Αγία Βαρβάρα - Δολοφονία: Οικογενειακές διαφορές «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

σημείο δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα
kedenews

Τα ίχνη του εν διαστάσει συζύγου της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε αιμόφυρτη έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα και κατέληξε τα μεσάνυχτα σε νοσοκομείο, αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Το θύμα βρέθηκε πυροβολημένο από όπλο, πιθανόν μικρού διαμετρήματος, σε διάφορα σημεία του σώματός της. Την 63χρονη γυναίκα εντόπισαν γείτονες της, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί, στο Τζάνειο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 64χρονη δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τον σύζυγο της γυναίκας, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση εδώ και πάρα πολύ καιρό χωρίς όμως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

σημείο δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα
kedenews

Κατάθεση στους αστυνομικούς έχουν δώσει ήδη τα παιδιά της οικογένειας γείτονες κι άλλα συγγενικά πρόσωπα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχαν έντονες προστριβές ανάμεσά σας ζευγάρι. Αργότερα σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στη σορό της 64χρονης γυναίκας ενώ αστυνομικοί της σήμανσης ερευνούν τον τόπο της δολοφονίας αναζητώντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Περισσότερα σε Ειδήσεις