Κέρκυρα: Δύο νεκροί για τα απλήρωτα νοίκια - Αυτοκτόνησε ο δράστης

Φονικό στην Κέρκυρα
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ)

Τρεις άνθρωποι χάθηκαν, επειδή ο δράστης και αυτόχειρας δεν πλήρωνε τα νοίκια του και η σποιτονοικοκυρά του, ήθελε να του κάνει έξωση.

Από το μίσος του δράστη, δεν γλύτωσε και ένας ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας, αυτόν που χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί "παράπλευρη απώλεια". Ο Σ.Β. νοίκιαζε ένα μικρό διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην περιοχή Δασιά στην Κεντρική Κέρκυρα.

Η σποιτονοικοκυρά του, Λ.Α., τον είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές πως εάν δεν πλήρωνε, θα αναγκαζόταν να του κάνει έξωση. Οι διαπληκτισμοί ήταν συχνοί, πλην όμως, κανείς δεν πίστευε ότι ο "κυρ-Σπύρος", όπως τον φώναζαν στην γειτονιά θα έκανε κακό. Σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11.30 ενώ η άτυχη Λουίζα, ιδιοκτήτρια των σπιτιών και καθηγήτρια ξένης γλώσσας περπατούσε στον δρόμο μαζί με έναν ακόμη νοικάρη της, δέχθηκε το μένος του δράστη.

Φονικό στην Κέρκυρα
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ)

Οπλισμένος με μια κυνηγετική καραμπίνα, άρχισε να πυροβολεί εναντίον της. Από τα σκάγια, δεν γλύτωσε ούτε ο άλλος ένοικος. Ο θάνατος τους, ήταν ακαριαίος σύμφωνα με τους αστυνομικούς. Στην συνέχεια ο δράστης, πήγε στο σπίτι του, όπου και έβαλε τέλος στην ζωή του. Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, στο σημείο της διπλής δολοφονίας έφτασε ο ιατροδικαστής Γιάννης Αιβατίδης ο οποίος εξέτασε τον χώρο του εγκλήματος. Η τραγική ιστορία έχει συγκλονίσει το νησί της Κέρκυρας.

Η κόρη της θανούσης, φοιτήτρια σε σχολή της συμπρωτεύουσας, προσπαθεί να επιστρέψει στην γενέτειρα της. Η αδελφή της Λουίζας, έφυγε πριν από χρόνια χτυπημένη από καρκίνο. Ο δράστης ζούσε μόνος του, ενώ ο άνθρωπος που βρέθηκε στο λάθος μέρος και την λάθος στιγμή, ζούσε εκτός νησιού για χρόνια και σχετικά πρόσφατα είχε επιστρέψει. Κάποια απλήρωτα νοίκια, πιθανόν κάποια ψυχολογικά προβλήματα και οι συχνοί διαπληκτισμοί θόλωσαν το μυαλό του "κυρ-Σπύρου", με αποτέλεσμα η Κέρκυρα σήμερα να θρηνεί την απώλεια τριών ανθρώπων.

Περισσότερα σε Ειδήσεις