Κέρκυρα φονικό: Δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία οι συγγενείς

Φονικό Κέρκυρα
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ

Συντετριμμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Γοργόμυλο Πρέβεζας από το διπλό φονικό που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην Δασιά Κέρκυρας και εν συνεχεία την αυτοκτονία του δράστη.

Οι συγγενείς και τα παιδιά του 63χρονου άνδρα που επί σαράντα χρόνια εργάστηκε στη Γαλλία για να προσφέρει όσα περισσότερα μπορούσε στους δικούς του ανθρώπους, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία.
Μετά από τόσα χρόνια στην ξενιτιά, ο 63χρονος γύρισε και αγόρασε ένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία όπου ζούσε και ο δράστης, στην Δασιά Κέρκυρας. Την προόριζε για τα παιδιά του.

Φονικό Κέρκυρα
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ

Όμως, λογάριαζε χωρίς τον 67χρονο μέχρι πρότινος γείτονα του Σ.Β. Ο "κυρ-Σπύρος", όπως τον αποκαλούσαν οι γείτονες του, ήταν ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, με ιδιορρυθμίες που όμως σε καμία περίπτωση δεν έδιναν σε κανέναν, από όσους τον γνώριζαν, την εντύπωση ότι θα μπορούσε να σηκώσει όπλο και να σκοτώσει. Ειδικά για μια τόσο ασήμαντη αφορμή, όσο τα απλήρωτα ενοίκια. Ο δράστης, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφία, έστησε καρτέρι στα δύο θύματα του.

Ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Γιάννης Αιβατίδης που εξέτασε τον χώρο του εγκλήματος, εξέφρασε την εκτίμηση πως ο δράστης πυροβόλησε τα δύο θύματα του σχεδόν εξ' επαφής με ένα κοντόκανο κυνηγετικό όπλο. Στην συνέχεια, πήγε στο σπίτι του όπου και αυτοκτόνησε.

Φονικό Κέρκυρα
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ

Η κόρη της 61χρονης Κερκυραίας, που σπουδάζει σε πανεπιστημιακή σχολή της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ήδη κάθε οδόν για το νησί του Ιονίου, ενώ αύριο, Δευτέρα, το πρωί αναμένεται να αναχωρήσουν από την Πρέβεζα συγγενικά πρόσωπα του δεύτερου θύματος, του 63χρονου άνδρα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κέρκυρας σχηματίζουν την δικογραφία, αναμένουν το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή και συλλέγουν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής. Ολόκληρη η Κέρκυρα όμως αλλά και ο Γοργόμυλος Πρέβεζας, έχουν πλέον βυθιστεί στο πένθος. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις