Αγία Μαρίνα: Προσπάθησαν να την ξεγυμνώσουν ενώ την βιντεοσκοπούσαν

Όχημα ΕΛ.ΑΣ
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ άλλοι τέσσερις ομοεθνείς τους αναζητούνται, μετά την σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα στο πάρκινγκ της πλαζ Αγίας Μαρίνας. Οι έξι δράστες, όχι μόνο προσπάθησαν να ξεγυμνώσουν την νεαρή κοπέλα, αλλά μετέδιδαν ζωντανά την σεξουαλική επίθεση σε κανάλι κοινωνικής δικτύωσης, μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η νεαρή κοπέλα, στάθηκε τυχερή, αφού έβαλε τις φωνές και λουόμενοι άρχισαν να κυνηγούν τους δράστες, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία. Έπειτα από έρευνες και σε κοντινή απόσταση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο εκ των έξι δραστών, ενώ αναζητούν τους υπόλοιπους. Τραγική ειρωνεία, ο σύζυγος της νεαρής κοπέλας, δευτερόλεπτα πριν, είχε απομακρυνθεί αφήνοντας μόνη της, την σύζυγο του. Δεν μπορούσε φυσικά να πιστέψει τι θα επακολουθούσε.

Η νεαρή κοπέλα, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, θα εξεταστεί από ειδικούς, ενώ οι δύο συλληφθέντες παραδέχθηκαν οτι την προσέγγισαν, όχι όμως ότι ήθελαν να της κάνουν κακό. Ο ένας εκ των συλληφθέντων, μάλιστα, βρίσκεται παράνομα στην χώρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία των άλλων δραστών, είναι πλέον γνωστά στις αρχές και αναζητούνται.

Περισσότερα σε Ειδήσεις