Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Αναβολή για την Παρασκευή η δίκη

ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
EUROKINISSI

Η δίκη για την σοκαριστική επίθεση με τσεκούρι στη ΔΥΟ Κοζάνης αναβλήθηκε για την Παρασκευή. Η μεταγωγή του 45χρονου κατηγορούμενου έγινε εν μέσω σφοδρών αποδοκιμασιών και παρουσίας ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Παραμένει άνεργος ο συμβασιούχος που αφόπλισε τον δράστη

Ο δράστης αφοπλίστηκε από τον προϊστάμενο του τμήματος και έναν άλλο άνδρα αφού πρώτα τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους, ένας εκ των οποίων υπέκυψε στα τραύματά του. Ο συμβασιούχος καθαριστής που ακινητοποίησε τον δράστη σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι είναι ακόμα άνεργος καθώς η σύμβασή του έληξε την 1η Απριλίου και δεν ανανεώθηκε.

Ο πρώην συμβασιούχος καθαριστής μίλησε αναλυτικά για το πώς έζησε ο ίδιος το αιματηρό περιστατικό: «Εδώ ήμουν, στην εργασία μου εκείνη την ώρα στον 4ο όροφο και άκουσα φωνές, ποδοβολητά. Παράτησα εκείνη την ώρα ό,τι έκανα και έφυγα να κατέβω για να πάω να βοηθήσω», δήλωσε και στη συνέχεια περιέγραψε την ανατριχιαστική σκηνή που αντίκρισε: «Μόλις κατέβηκα από τις σκάλες συνάντησα τη Μαρία που ήταν μέσα στα αίματα. Μου λέει βοήθα μας, σκοτώνουν! Εκείνη την ώρα δε σκέφτηκα πολλά είπα “Θεέ μου βοήθα με" και μπαίνω μέσα. Χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει», υπογράμμισε ο κ. Παρίσης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις