Δολοφονία 75χρονης: Απολογείται στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος

Στον ανακριτή ο δολοφόνος της Αγίας Βαρβάρας
Pexels

Συγκλονίζουν τα λόγια του συζυγοκτόνου της Αγίας Βαρβάρας. Μέσα από τα όσα λέει, τα οποία και διερευνώνται, προκύπτει η κάκιστη σχέση που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του. ο 75χρονος άνδρας θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιων του ανακριτή, όπου και θα δώσει αναλυτική απολογία. 

Μέρα με τη μέρα γίνονται γνωστές όλο και περισσότερες πτυχές της κοινής τους ζωής, τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν. οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί, η απληστία της εκλιπούσας, καθώς και οι κουβέντες και οι πράξεις που ξεχείλισαν το ποτήρι και οδήγησαν στο φονικό. Ας δούμε τα κομμάτια του παζλ, ένα ένα, μέσα από τις αποκαλύψεις που ο ίδιος ο δράστης έκανε, στο στάδιο της προανακρίσεως. 

Το απόγευμα της 3ης Ιουνίου 2021 πήγα στο σπίτι της για να την ζητήσω και πάλι τα χρυσαφικά και εκείνη έλειπε. Φεύγοντας, την βλέπω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου μου να πλησιάζει στο σπίτι της. Εγώ στάθμευσα το αυτοκίνητο μου, γύρισα πίσω και της ζήτησα τα πράγματα της αδερφής μου, λέγοντας ότι η αδερφή μου ήταν σαν μάνα μου» είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος και συνέχισε: «Εκείνη τότε με εξύβρισε με την φράση «χ@@@ μ@@@». Εγώ, μετά απ’ όλα όσα είχα περάσει, τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω πυροβόλησα μία ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου. Το πιστόλι το είχα πάρει μαζί μου απλά για να την φοβερίσω. Μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό, το μετάνιωσα και ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου και από όλους».

Συνεχίζοντας τη διήγησή του, αποκαλύπτει τα τελευταία στάδια της σχέσης του με την πρώην σύζυγό του, λέγοντας: Από το 1960 ο πατέρας μου λειτουργούσε καθαριστήριο, το οποίο λόγω οικονομικών προβλημάτων του 1980 το έγραψα στο όνομα της συζύγου μου. Εγώ δούλευα στο κατάστημα αυτό και εκείνη βοηθούσε. Από το 1990 επεκτείναμε την δουλειά μας με καθαρισμό χαλιών. Το 2003 αγοράσαμε ένα οικόπεδο στην Αγία Βαρβάρα με δάνειο και χτίσαμε πενταώροφη πολυκατοικία ώστε να έχουν από ένα διαμέρισμα τα παιδιά μας και τα υπόλοιπα να χρησιμοποιηθούν ως αποθήκη για τα χαλιά. Πληρώνω όλες τις δόσεις του δανείου έως τον Ιανουάριο του 2018, όταν εκείνη πήρε σύνταξη και τα ήθελε όλα δικά της. Εκείνη αρνούνται να γράψει το κατάστημα στο όνομα μου, ενώ είχε διάφορες εξωσυζυγικές σχέσεις. Αρνούταν την επικαρπία στην κόρη μου από το πρώτο γάμο και δεν την άφησε να φτιάξω διαμέρισμα της, καθώς η πολυκατοικία ήταν και στο δικό της όνομα. Το 2012 έδιωξε την κόρη μου, η οποία δούλευε και εκείνη στο καθαριστήριο μας και προσέλαβε άνδρα, με τον οποίο είχε εξωσυζυγικές σχέσεις κάτι το οποίο εγώ έμαθα αργότερα»

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις