Συνέλαβαν τους δολοφόνους της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη στην Ζάκυνθο

Στα χέρια της αστυνομίας οι δράστες
EUROKINISSI

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από αργά το βράδυ τρία άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στην δολοφονία της συζύγου του γνωστού επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη πριν από λίγους μήνες στη Ζάκυνθο. Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα από αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία άτομα είχαν εντοπιστεί εδώ και αρκετές ημέρες και είχαν ταυτοποιηθεί ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της 37χρονης γυναίκας. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες εβδομάδες νεκρός έπεσε και ο σύζυγός της, ο 54χρονος Ντίμης Κορφιάτης, έπειτα από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ενώ βρισκόταν σε γραφείο στην πόλη της Ζακύνθου.

Οι αστυνομικοί, όπως τονίζουν, προχώρησαν στη σύλληψη μετά την ταυτοποίηση των δραστών και διαθέτουν σε βάρος τους ακράδαντα στοιχεία τα οποία τους ενοχοποιούν. Οι δράστες αφού συνελήφθησαν σε διαφορετικά σημεία του νησιού, μεταφέρθηκαν με σκάφος του Λιμενικού από τη Ζάκυνθο στο λιμάνι της Κυλλήνης και εν συνεχεία με συμβατικά αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα στο τμήμα ανθρωποκτονιών.

Αυτή την ώρα σχηματίζεται η σε βάρος τους δικογραφία και τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις