Γιατρός Δανίας για Έρικσεν: «Δεν ξέρουμε γιατί κατέρρευσε»

Eriksen, Dania
fosonline.gr

Καλά στην υγεία του είναι ο άσος της Εθνικής Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε λίγο πριν από το ημίχρονο του ματς με την Φινλανδία, στην Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο του Euro 2020. Vστόσο οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να μάθουν από τι προήλθε η πτώση του.

Eriksen, katarefsi
newsit.gr


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός της Δανίας, Μόρτεν Μπέσεν, οι εξετάσεις είναι όλες καθαρές. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Έρικσεν παραμένει στο νοσοκομείο, μέχρι να καταφέρουν οι γιατροί να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα.

«Ο Έρικσεν είναι ακόμη στο νοσοκομείο Rigshospitalet για περαιτέρω εξετάσεις. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο χορτάρτι το Σάββατο. Γι' αυτό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Για να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τη στιγμή που μιλάμε και κάτω από τις συνθήκες που γνωρίζουμε. ο Έρικσεν είναι καλά. Όλες οι εξετάσεις που του έχουν γίνει είχαν κανονικά αποτελέσματα. Είναι ξύπνιος και απαντάω γρήγορα και καθαρά. Η καρδιά του χτυπάει ξανά», ανέφερε ο γιατρός της εθνικής Δανίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις