Κρήτη: Το βίντεο της επίθεσης με πίσσα στην πισίνα βίλας

Δολιοφθορά με πίσσα σε πισίνα στην Κρήτη
Unsplash

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε βίλα στη Χερσόνησο της Κρήτης με άγνωστο (ή αγνώστους) να ρίχνουν... πίσσα μέσα σε πισίνα! Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας, όπου καταγράφεται η στιγμή που κάποιος έξω από τον φράκτη της πολυτελούς βίλας εκσφενδονίζει ένα μαύρο υγρό.

«Είχανε πέσει μέσα μαύρα υγρά, εγώ πίσσα αραιωμένη το λέω, δεν ξέρω ακριβώς τι ήταν, απλά είχε διαλυθεί σε όλη την πισίνα, είναι και τεράστια, 126 τετραγωνικά», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του καταλύματος. Και συνεχίζει λέγοντας: «Όλα γίνανε απ’ έξω από τον δρόμο, δηλαδή δεν μπήκε μέσα στον χώρο από μία περίφραξη που έχω γύρω στα τρία μέτρα στον δρόμο. Πετάξανε το δοχείο μέσα, δεν ξέρω αν ήταν ένας ή δύο ή πόσοι ήταν»

Αναφερόμενος στους Ρώσους τουρίστες που φιλοξενούνται εκεί, είπε: «Έβλεπα την απορία στο βλέμμα τους. Δηλαδή εκεί που κολυμπούσανε χθες ήταν μαύρα νερά. Οι άνθρωποι δεν έφυγαν. Αν έφευγαν θα γινόταν μεγαλύτερη η ζημιά μου, θα έπρεπε να τους επιστρέψω τα χρήματά τους». 

Η σήμανση επισκέφτηκε τον χώρο και έχει κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστου, χωρίς ωστόσο ο ιδιοκτήτης να μπορεί να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή πράξη.

Δείτε εδώ το βίντεο με την καταγραφή του περιστατικού αλλά και σχετικές δηλώσεις.

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις