ΚΙΝΑΛ: Ανούσια φιέστα η παρουσίαση του «Ελλάδα 2.0»

Δριμεία κριτική του ΚΙΝΑΛ στο ''Ελλάδα 2.0''
EUROKINISSI

Αχρείαστο και ανούσιο σόου βλέπει το ΚΙΝΑΛ στην εκδήλωση που έγινε στον χώρο της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών, με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. 

Σε επίσημη ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ μιλά για βασικότατα προβλήματα και τις ελλείψεις που θεωρεί ότι υπάρχουν στο σχέδιο που παρουσιάστηκε. Το Γραφείο Τύπου του κόμματος μιλά για ανούσιο σόου που έγινε με την ασφάλεια ολίγων και επιλεγμένων ομιλητών και ακροατών, ενώ θα έπρεπε να γίνει δημόσια, στη Βουλή, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακό σόου». Επίσης, αναφέρει ότι τα χρήματα θα διατεθούν σε ελάχιστους, αγνοώντας βασικές ομάδες ανθρώπων και εργαζομένων αλλά και νευραλγικούς τομείς της οικονομίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το σόου δεν μπορεί να κρύβει για πολύ την αλήθεια. Αυτό το σχέδιο δεν εγγυάται την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

  • Γιατί απουσιάζουν η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση και η στήριξη του σύγχρονου αγροδιατροφικού τομέα.
  • Γιατί η μετάβαση στην ψηφιακή και πράσινη οικονομία δεν συνδέεται με την παραγωγή στον τόπο μας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
  • Γιατί τα κονδύλια για την Υγεία, την Παιδεία, το Δημογραφικό είναι ανεπαρκή για μια ουσιαστική αλλαγή.
  • Γιατί είναι ένα μοντέλο εισαγωγών και κατανάλωσης».

Καταλήγοντας, το ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι απαιτείται να έρθει το θέμα το ταχύτερο στη Βουλή, καθώς «η ασφάλεια του μονολόγου δεν θα υπάρχει για τον κ. Μητσοτάκη», όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.
 

Περισσότερα σε Ειδήσεις