Γλυκά Νερά: Τι ομολόγησε ο 32χρονος - Πώς έστησε το σκηνικό διάρρηξης

Ευκολότερα από όσα περίμεναν ακόμα και οι ίδιοι οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, ομολόγησε την ενοχή του ο 32χρονος πιλότος, ότι δηλαδή σκότωσε την ίδια του την σύζυγο. Μόλις μια ώρα από την στιγμή που κάθησε για μια ακόμη φορά, η τελευταία ως θύμα επίθεσης, κράτησαν οι αντιστάσεις του. Βλέποντας πως δεν υπάρχει περίπτωση διαφυγής από τα ευρήματα των αστυνομικών, έσπασε και ομολόγησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως τσακώθηκαν, για μια κοπέλα. Ήταν ένας ακόμη τσακωμός, ανάμεσα σε όλους τους άλλους, τον τελευταίο καιρό. Κουβέντα στην κουβέντα, ήλθαν στα χέρια.

Την έριξε στο κρεβάτι και με ένα μαξιλάρι της έφραξε στόμα και μύτη πνίγοντας την. Εδώ βέβαια, οι αστυνομικοί έχουν προβληματιστεί γιατί η γυμνασμένη κοπέλα -που γνώριζε και πολεμική τέχνη- δεν αντέδρασε. Στην συνέχεια ο 32χρονος ομολόγησε πως σκέφτηκε να στήσει ένα σκηνικό διάρρηξης για να δικαιολογήσει τον θάνατο της συζύγου του.

Αναστάτωσε τα κουτιά από τα παιδικά παιχνίδια, σε ένα εκ των οποίων υποτίθεται ότι είχε κρύψει τα λεφτά, ξεβίδωσε το παράθυρο του υπογείου, αφαίρεσε την κάρτα από την κάμερα του σπιτιού, βρήκε ένα ζευγάρι κορδόνια και ταινία και περίμενε. Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος, περίμενε να περάσουν οι ώρες. Σκεφτόταν διαρκώς τι άλλο θα έπρεπε να κάνει προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Περίμενε να πάει ξημέρωμα για να καλέσει, λίγο πριν τις 5.00 το 100 για να καταγγείλει την δολοφονική επίθεση.

Περισσότερα σε Ειδήσεις