Φίλος 32χρονου πιλότου: «Δεν θέλω να πω τίποτα, είμαι πολύ θυμωμένος»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Πηγή: Instagram

Απροετοίμαστοι και σοκαρισμένοι είναι οι γονείς του 32χρονου συζυγοκτόνου με την τροπή που έλαβε τις τελευταίες ώρες η υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Οι γονείς του 32χρονου, οι οποίοι και έχουν τη μικρή Λυδία όλο αυτό το διάστημα, μένουν στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος τους ήρθε τελευταία φορά σε επαφή μαζί τους την περασμένη Τετάρτη, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αλόννησο, προκειμένου να παρευρεθεί στο μνημόσυνο της Καρολάιν. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 32χρονος έμενε εκεί, καθώς ήταν γνωστό πως ήθελε να εγκαταλείψει την κατοικία του στα Γλυκά Νερά μετά τη νύχτα της 11ης Μαΐου.

Λίγο, πριν από την ομολογία του πιλότου και αφότου είχε μεταβεί με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, ο τηλεoπτικός σταθμός Open επικοινώνησε με στενό φίλο του 32χρονου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να πω τίποτα, είμαι πολύ θυμωμένος. Περιμένω να δω τι θα πει στους αστυνομικούς». Υπενθυμίζουμε πως ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Αθηνών, όπου και θα ζητήσει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Πηγή: news2u.gr 

Περισσότερα σε Ειδήσεις