Συνήγορος 32χρονου πιλότου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πελάτης μου

Οι κατηγορίες για τον πιλότο
Karvasaras

 

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου, Βασίλης Σπύρου, προκειμένου να τον εκπροσωπήσει στην εμφάνισή του στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψής του.

Ο κ. Σπύρου, που μίλησε στο news2u.gr, είδε τον πελάτη του σήμερα στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και– σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες– τον είδε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καταβεβλημένο και ιδιαίτερα πεσμένο. Ο συνήγορος του κατηγορουμένου θα παραλάβει σήμερα τη δικογραφία και θα ζητήσει τουλάχιστον τριήμερη προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρου, ο 32χρονος πιλότος επανέλαβε και στον ίδιο ότι αυτός σκότωσε τη σύζυγό του, χωρίς ωστόσο να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Βαρύτατο, εν τω μεταξύ, είναι το κατηγορητήριο. Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ο 32χρονος κατηγορείται για δύο κακουργήματα: ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και κακοποίηση ζώου.

Επίσης, βαρύνεται με τα εξής πλημμελήματα: ψευδή καταγγελία, επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους στις Αρχές, και ψευδή κατάθεση κατ' εξακολούθηση λόγω των ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Περισσότερα σε Ειδήσεις