Καταγγελία: Δεν την πήραν σε δουλειά επειδή είναι ανεμβολίαστη!

Εμβόλιο Κορονοϊός

Στην καταγγελία ότι δεν προσελήφθη επειδή δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού προχώρησε μια γυναίκα μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (18/6) στο Mega. Όπως είπε η ίδια, πήγε να προσληφθεί σε γνωστό πλαστικό χειρουργό, αλλά αυτό δεν έγινε γιατί είναι ανεμβολίαστη.

«Έχω δυνατό βιογραφικό. Μόλις είπα ότι δεν έχω εμβολιαστεί, μου είπαν ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει η πρόσληψη. Δεν με ρώτησαν καν γιατί δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν είμαι αρνήτρια, απλώς θα κάνω το εμβόλιο αργότερα. Έχω σοβαρές αλλεργίες» σημείωσε η ίδια.

«Στην πρόσληψη έχει δικαίωμα να ρωτήσει ο εργοδότης» σημείωσε ο εργατολόγος Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι είναι προσωπικό δεδομένο και η γυναίκα είχε δικαίωμα να μην απαντήσει. «Η κυρία Αντριάννα (σ.σ. η καταγγέλλουσα) έχει δίκιο, αλλά και ο γιατρός έχει δικαίωμα να μην την προσλάβει» πρόσθεσε ο εργατολόγος.

Η τοποθέτηση της Ματίνας Παγώνη

«Αλλεργικός είναι ο μισός πληθυσμός που έχει εμβολιαστεί. Η κυρία να επικοινωνήσει με τον οικογενειακό της γιατρό και εκεί θα αποφασιστεί αν θα εμβολιαστεί ή όχι. Γιατί αλλεργικός δεν σημαίνει ότι δεν εμβολιάζεσαι» τόνισε από την πλευρά της η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις