«Δήμητρα της Λέσβου»: 83χρονος ο υπαίτιος, με ανασφάλιστη Mercedes

Δήμητρα της Λέσβου, Καλογιάννης

Με μια μαύρη ανασφάλιστη Mercedes του 2009 ο 83χρονος από τη Γλυφάδα χτύπησε και εγκατέλειψε στην άσφαλτο τη «Δήμητρα της Λέσβου».

Αυτό προκύπτει μέσα από το φάκελο της δικογραφίας που σχηματίζει η Τροχαία Καλλιθέας, η οποία έχει επεξεργαστεί όλο το οπτικό υλικό που αποτυπώνει λεπτό προς λεπτό το χρονικό του τρόμου στην παραλιακή το ξημέρωμα της 9ης Απριλίου.

Η οικογένεια του Δημήτρη Καλογιάννη θα κληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει για την υπόθεση, αναμένοντας παράλληλα το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ βρίσκονται και στο στάδιο της αναζήτησης πραγματογνώμονα που θα εξετάσει τις συνθήκες του τροχαίου.

Τι θα ζητήσει η δικηγόρος της οικογένειας 

Μέσω της δικηγόρου τους Λίλας Ραγκούση, οι συγγενείς του Δημήτρη Καλογιάννη, μόλις λάβουν τον φάκελο της δικογραφίας, προτίθενται να στραφούν νομικά εναντίον του 83χρονου οδηγού, που παρέσυρε τη «Δήμητρα της Λέσβου», και της συζύγου του, καθώς πληροφορίες από την Τροχαία λένε ότι η μαύρη Mercedes είναι στο όνομά της.

Η κ. Ραγκούση, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η ανανέωση διπλώματος του 83χρονου, η οποία έγινε τον Ιούνιο του 2019 και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του διαρκεί για δύο έτη, μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Περισσότερα σε Ειδήσεις