Έγκλημα Γλυκά Νερά: «Η “ψυχολόγος” φωτογράφισε τον πιλότο ως ύποπτο»

Μυλωνοπούλου ψυχολόγος Καρολάιν

Αποκαλύψεις έκανε η δικηγόρος της συμβούλου την οποία επισκεπτόταν η Καρολάιν, κ. Μάρκου, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως η εντολέας της εξαρχής κατέθεσε στην Αστυνομία όσα ήξερε και «φωτογράφιζαν» τον πιλότο ως ύποπτο.

Η κ. Μυλωνοπούλου είχε αναφέρει στην Αστυνομία τα προβλήματα του ζευγαριού και μάλιστα είχε αναφέρει και τις επικοινωνίες που είχε με την Καρολάιν εν αγνοία του συζύγου της.

Η κ. Μάρκου ανέφερε πως δόθηκαν οδηγίες από την Αστυνομία στην κ. Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε. Και ότι έλεγε στην αρχή καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος. Τόνισε, μάλιστα, πως η κατάθεσή της έχει μείνει απόρρητη και η ίδια βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. 

Καρολάιν

Επίσης, αποκάλυψε πως ένα άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κ. Μυλωνοπούλου το βράδυ αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ και τη ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κ. Μυλωνοπούλου ώστε να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος» σχολίασε.

Πηγή: ΣΚΑΪ

Περισσότερα σε Ειδήσεις