Ηλεία: Στα χέρια της Αστυνομίας οι σπείρες του θανάτου

Συλλήψεις για ηρωίνη στην Ηλεία
EUROKINISSI

Στα χέρια των ανδρών της Αστυνομίας βρίσκονται δύο σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά, στην Ηλεία. 

Οι δύο παρέες του ''λευκού θανάτου'' δρούσαν στο νομό Ηλείας αλλά και στην Πάτρα. Σε ό,τι αφορά την δράση της πρώτης σπείρας, αποτελείτο, σύμφωνα με την Αστυνομία, από έξι άνδρες και δυο γυναίκες, που είχαν διακινήσει τους τελευταίους οκτώ μήνες, τουλάχιστον πέντε κιλά ηρωίνης. Η δεύτερη σπείρα, αποτελείτο, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τρεις άνδρες, οι οποίοι τους τελευταίους τρεις μήνες, είχαν διακινήσει περίπου μισό κιλό ηρωίνης.

Πιο εφευρετικοί και προσεκτικοί ήταν οι τρεις άνδρες που αποτελούσαν τη δεύτερη σπείρα. Το αρχηγικό μέλος της μετέβαινε, σύμφωνα με την Αστυνομία, με έναν από τους συλληφθέντες στην Πάτρα, όπου προμηθευόταν ποσότητες ηρωίνης. Κατά την επιστροφή τους ο αρχηγός λειτουργούσε ως προπομπός και ενημέρωνε τον συνεργό του για την παρουσία αστυνομικών, προκειμένου να αποφύγουν την διενέργεια ελέγχου.

Οι εκτεταμένες έρευνες απέδωσαν καρπούς και έφεραν στο φως τα σύνεργα των δύο σπειρών. Βρέθηκαν 19,4 γραμμάρια ηρωίνης, 8,8 γραμμάρια κοκαΐνης σε εννέα συσκευασίες, μικροποσότητα κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 14.840 ευρώ, πέντε αυτοκίνητα, μια μοτοσικλέτα και μεγάλο αριθμό συσκευών κινητών τηλεφώνων. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις