Δικηγόρος συζυγοκτόνου πιλότου: «Δεν υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πιλότος
News2u

Συγγνώμη εκ μέρους του εντολέα του για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά ζήτησε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του 32χρονου πιλότου.

Μιλώντας στο Open TV, ο κ. Παπαϊωαννίδης επέμεινε πως η δολοφονία της 20χρονης δεν ήταν προσχεδιασμένη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν ξέρει γιατί το έκανε». Επανέλαβε δε πως δεν υπήρχε κίνητρο για την ειδεχθή αυτή πράξη, ούτε και εμπλοκή τρίτου προσώπου.

«Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για αυτά που μου είπε. Μου εξέφρασε και την αγάπη του για την οικογένεια της Καρολάιν και τη συγγνώμη του» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης και συνέχισε:

«Βούλησή του ήταν να ομολογήσει την πράξη του. Γνώμονας ήταν το παιδί του να βρίσκεται κοντά του». Τέλος, τόνισε πως δεν σκοπεύει να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. «Αν είναι, θα το ζητήσει ο ανακριτής, εμείς όχι» είπε.

Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δικηγόρος πιλότου
Athens Magazine

Ο ρόλος του αδερφού του συζυγοκτόνου

Ο αδερφός του συζυγοκτόνου βρέθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (19/6) στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ και επισκέφθηκε στο κελί του τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Όπως έγινε γνωστό, μαζί του είχε κάποια ρούχα και ένα βιβλίο, που ο ίδιος του είχε ζητήσει: «Η προέλευση των πάντων», του γεωφυσικού David Bercovici.

Ο ίδιος άνθρωπος είναι αυτός που από την πρώτη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο μεγάλωμα της ανιψιάς του, της -μόλις ενός έτους- Λυδίας.

Δημήτρης Δροσάκης

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Δημήτρης Δροσάκης, φίλος της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε στο Open TV για την επικοινωνία που είχε με τον αδελφό του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

«Το μωράκι θα το αγκαλιάσουμε όλοι. Μίλησα με τον αδελφό του πιλότου 3-4 μέρες πριν το μνημόσυνο. Έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού, όσο μπορεί. Επί λέξει, μου είπε: “Ευτυχώς που είναι και η μικρή και αποσπάμε για λίγο το μυαλό μας εκεί”. Πέρασε από εδώ το παιδί να μας δει, δεν ξέραμε τίποτα, δεν γνωρίζαμε τι θα συμβεί» είπε ο Δημήτρης Δροσάκης και συμπλήρωσε: «Έτσι πρέπει να γίνει για το καλό του παιδιού, ό,τι είναι καλύτερο για το παιδάκι, γιατί δεν φταίει σε τίποτα».

Πηγή: News2u

Περισσότερα σε Ειδήσεις