Φθιώτιδα: 35χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson

ΕΚΑΒ Φθιώτιδα

Στο Νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκε χθες Σάββατο μια γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Η 35χρονη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σπίτι της, με την οικογένειά της να ανησυχεί εάν έπρεπε να παραμείνει έστω προληπτικά στο νοσοκομείο ένα 24ωρο, καθώς παρουσίασε έντονα συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson.

Σύμφωνα με το LamiaReport, η νεαρή μητέρα από την Ανατολική Φθιώτιδα στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου έκανε μαζί με τον σύζυγό της το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Στις 4 το απόγευμα παρουσίασε έντονο πονοκέφαλο και πυρετό, και λίγες ώρες αργότερα, γύρω στις 8, είχε μούδιασμα στα χέρια μέχρι τους καρπούς, ενώ στη συνέχεια το μούδιασμα έφτασε μέχρι τους ώμους.

Η 35χρονη άρχισε να παρουσιάζει πρόβλημα και στην αναπνοή. «Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και είχε έντονο πόνο στο στήθος. Γι’ αυτό στις 9:30 τη μετέφερα στο Κ.Υ. Στυλίδας, όπου της έβαλαν οξυγόνο και την ετοίμασαν για να τη μεταφέρουν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί της έκαναν εξετάσεις και στις 2:30 τα ξημερώματα μας είπαν να επιστρέψουμε στο σπίτι…» περιέγραψε ο σύζυγός της στο LamiaReport.

Η 35χρονη βρίσκεται τώρα στο σπίτι με έντονο πονοκέφαλο και αδιαθεσία στο στομάχι, ενώ, όπως είπε ο σύζυγός της, οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν πως το πιθανότερο είναι τα συμπτώματα της νεαρής μητέρας να σχετίζονται με το άγχος.

Ο σύζυγος, όμως, υποστηρίζει ότι η γυναίκα του δεν ήταν καθόλου αγχωμένη για το εμβόλιο, σε αντίθεση με τον ίδιο, που ήταν πολύ αγχωμένος και δεν παρουσίασε καμία παρενέργεια ή κάποιο σύμπτωμα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις