Πετράλωνα βιασμός: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης - Εξιτήριο για τη καθαρίστρια

αστυνομία στα Πετράλωνα
(EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει ταυτοτοποιήσει τον δράστη που βίασε και ξυλοκόπησε την 50χρονη γυναίκα που βρισκόταν σε πολυκατοικία στα Κάτω Πετράλωνα το Σάββατο για να εργαστεί ως καθαρίστρια. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Α. Σκρέκας, ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος»: «Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς». 

Εξιτήριο για την 50χρονη γυναίκα

Η 50χρονη καθαρίστρια πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Κυριακή. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε επτά φορές ενώ ταυτόχρονα ξυλοκοπήθηκε πολύ άσχημα φέροντας μώλωπες σε όλο το πρόσωπο. Όπως κατήγγειλε η ίδια, ενώ καθάριζε το διάδρομο, ένας άνδρας 35 ετών την άρπαξε, την έσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του, όπου επί εννέα ώρες βιαιοπραγούσε σε βάρος της και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου ημίγυμνη και με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, κάλεσε σε βοήθεια, με όση δύναμη της είχε απομείνει. Γείτονες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

βιασμός στα Πετράλωνα
(EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Τα στοιχεία του νεαρού είναι ήδη γνωστά στις Αρχές, μιας και η μητέρα του είναι συνάδελφος της άτυχης 50χρονης. Οι αστυνομικοί που διενεργούν τις έρευνες μιλούν για ένα άτομο με ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, ο οποίος σύντομα θα εντοπιστεί.

Ελάχιστα λεπτά μετά το περιστατικό, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, που παρέμειναν στο σημείο για αρκετή ώρα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις