Πετράλωνα: Βιαστής κατ' εξακολούθηση ο 35χρονος δράστης

βιασμός στα Πετράλωνα
(EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Σεσημασμένος και επικίνδυνος, με ροπή σε τέτοιου είδους πράξεις, είναι ο δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα, και μάλιστα –σύμφωνα με πληροφορίες– ο 35χρονος, βουλγαρικής υπηκοότητας, είχε συλληφθεί το 2015 για τον βιασμό 22χρονης, και πάλι στην περιοχή της Αττικής. 

Ο 35χρονος, που αναζητείται από τις Αρχές, φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μια 22χρονη κοπέλα τον Αύγουστο του 2015. «Είχε βιάσει την κοπέλα, την είχε τσακίσει στο ξύλο, την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και χτύπησε και τον σκύλο της, που προσπαθούσε να τη σώσει από τα χέρια του» λένε αστυνομικοί που είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση.  

Ο 35χρονος της επιτέθηκε και τη βίασε μέσα στο διαμέρισμά της, προσπάθησε να τη σκοτώσει, ενώ κακοποίησε και το σκυλί της. Ο δράστης συνελήφθη και οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ήταν βιασμός, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου για τα ζώα συντροφιάς.

Τότε, μάλιστα, είχε συλληφθεί άμεσα, και μάλιστα είχε οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη κατηγορούμενος για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κακοποίηση ζώου, απειλή και διατάραξη. Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2020 αποφυλακίστηκε σύμφωνα με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις