Μητέρα Καρολάιν: Παράσταση πολιτικής αγωγής κατέθεσε ο συνήγορός της

caroline crouch
zinapost

«Σήμερα έκανα μια δήλωση πολιτικής αγωγής στον κύριο ανακριτή εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Η μητέρα της δεν μπορούσε να έρθει, γι' αυτό και η δήλωση κατατέθηκε από εμάς. Σε αυτήν υποστηρίξαμε τη θέση της μητέρας, η οποία συνειδητοποίησε κάποια στιγμή στη δεύτερη κηδεία, γιατί επρόκειτο περί δεύτερης κηδείας, ότι αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της και καταλαβαίνετε πόσο επώδυνο και πόσο τραγικό είναι αυτό για μια μητέρα» ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας.

Ως προς το θέμα της επιμέλειας του παιδιού, της μικρής Λυδίας, ο κ. Χαρμάνης ανέφερε πως «πραγματικά είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα. Ήδη θα επισκεφθούμε τον κύριο εισαγγελέα ανηλίκων προκειμένου να υπάρξει και μια συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη, διότι στην Ελλάδα η ποινική ευθύνη είναι εξατομικευμένη, και απ' ό,τι μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της, με τους γονείς του δράστη έχει άριστες σχέσεις. Πιστεύω, με αμοιβαία κατανόηση γι' αυτό το παιδί από όλους θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη και πιο συμφέρουσα λύση».

Ερωτώμενος από το kedenews για το εάν η μητέρα της Καρολάιν μπορεί να υποστηρίξει το μεγάλωμα της Λυδίας, ο συνήγορος απάντησε: «Η μητέρα έχει προβλήματα υγείας στην οικογένειά της, υποστηρίζεται από προσωπικό όμως, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή και είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν από μικρά παιδιά. Και φαντάζομαι ότι η Αλόννησος είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει αυτό το παιδί μέχρι μια ηλικία. Από κει και πέρα θα επαναφέρουμε το θέμα για επανεξέταση. Πρέπει να υπάρχει, με οποιαδήποτε στάση, αλληλοσεβασμός».

Περισσότερα σε Ειδήσεις