Σε VIP πτέρυγα ο Αναγνωστόπουλος - Με ποιους μοιράζεται το κελί;

Αναγνωστόπουλος - Γλυκά Νερά

Το πρώτο βράδυ προσαρμογής, ως προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, πέρασε ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την χθεσινή απόφαση του εισαγγελέα για τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. 

Ο 33χρονος έκανε τεστ κορονoϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό, μεταφέρθηκε απευθείας στο κελί του και έκτοτε δε ζήτησε τίποτα. Σήμερα το πρωί θα δεχθεί επίσκεψη από την διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου εκείνη να σχηματίσει μία πρώτη εικόνα για τον νέο κρατούμενο.
Ο δράστης κρατείται σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μαζί με άλλους κρατουμένους οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη, καθώς είχαν εκφραστεί φόβοι για την σωματική ακεραιότητά του σε περίπτωση που βρισκόταν σε άλλες πιο «σκληρές» πτέρυγες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για την 6η πτέρυγα η οποία θεωρείται ως «VIP» η οποία εκτός από «ήσυχη» είναι και υψίστης ασφαλείας. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος στην εν λόγω πτέρυγα βρίσκεται μαζί με τον Παναγιώτη Βλαστό και τον Νίκο Μαζιώτη με τους οποίους και θα προαυλίζεται, ενώ στο ίδιο κελί έχει έναν σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα, έναν κρατούμενο για λαθρεμπορία καθώς και έναν νεοεισερχόμενο για ναρκωτικά. Στην ίδια πτέρυγα σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκονται και ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης θα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των φυλακών και θα προαυλίζεται κανονικά με όλους τους υπόλοιπους κρατούμενους της συγκεκριμένης πτέρυγας.

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις