Χειροπέδες από την ΟΠΚΕ Κορίνθου σε άτομα που έφεραν ναρκωτικά

ΟΠΚΕ - Κάνναβη

Ένα ακόμη περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν δύο άνδρες που έφεραν μαζί τους ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες, Κυριακή και λίγο πριν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος Κορινθίας, πέρασαν χειροπέδες σε δύο άνδρες, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τις ναρκωτικές ουσίες, ενώ, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου. Πρόκειται για έναν 25χρονο ημεδαπό και έναν 32χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο Κορίνθου. 

Κάνναβη - ΟΠΚΕ

Το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι των περιοχών της Κορινθίας έχουν απασχολήσει πολύ τις αστυνομικές Αρχές. Να υπενθυμιστεί πως οι αστυνομικοί της Κορινθίας συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών για προσωπική ή μη χρήση, καθώς είναι αυξημένα τα περιστατικά συλλήψεων που έχουν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις