Ηλιούπολη: Στον ανακριτή ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης - Ακόμα τρία άτομα εμπλέκονται στο κύκλωμα

Στον ανακριτή οδηγούνται σήμερα ο πατέρας της 19χρονης από την Ηλιούπολη και ο αστυνομικός που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά την άτυχη κοπέλα και την εξέδιδαν.

Σε βάρος των δυο συλληφθέντων, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε την περασμένη Κυριακή ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός του Mega, η 19χρονη έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς επί 12 ώρες, ενώ μάλιστα έδωσε πληροφορίες για άλλα τρία άτομα εκτός του αστυνομικού που εμπλέκονται στο κύκλωμα trafficking.

Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου που φέρεται να λειτουργούσε ως συνεργός του αστυνομικού. 

Πηγή: ilioupolinews.gr

Ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης στην 19χρονη

Σημειώνεται ότι στην Ηλιούπολη πραγματοποιήθηκε εχτές πορεία αλληλεγγύης στην 19χρονη. Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης που διοργανώθηκε από τη δημοτική παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη» εκτός από δεκάδες πολίτες έδωσαν το παρόν συλλογικότητες των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με το ilioupolinews.gr, παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, οι αντιδήμαρχοι Κατερίνα Χωματά, Κώστας Σεφτελής, Γιάννης Πούλος και Αποστόλης Στασινόπουλος, από την παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις» ο δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Κονδύλης και από την παράταξη «Μαχόμενη Ηλιούπολη», που διοργάνωσε την εκδήλωση, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Μανιάτης.

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ όπως η κ. Λουκάκη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις