Εύοσμος - Μητέρα 15χρονου: «Συνέχιζαν να χτυπούν το παιδί μου, ακόμα και όταν ήταν ημιλιπόθυμο»

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ο15χρονος στο Γ. Γεννηματάς στην Θεσσαλονίκη, μετά από επίθεση που δέχτηκε από μία παρέα 7 ατόμων στον Εύοσμο. Η μητέρα του μίλησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega και περιέγραψε όσα έζησε το παιδί της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος με τον φίλο του είχαν πάει στην πλατεία του Ευόσμου, όπου υπάρχουν πολλές καφετέριες και κόσμος. Εκεί είδαν μία παρέα 7 ατόμων απέναντι, οι οποίοι τους κοίταζαν περίεργα. Στη συνέχεια ένας από αυτούς πήγε και τους είπε ότι ήθελε να τους μιλήσει. Τα παιδιά τον ακολούθησαν σε ένα στενό λίγο πιο κάτω, όπου τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τους κύκλωσαν και άρχισαν να τους επιτίθενται, με πρόσχημα ότι τους έβγαζαν φωτογραφίες.

Ο φίλος του 15χρονου δέχτηκε χαστούκια στο πρόσωπο και η παρέα του πήρε το κινητό, όπου διαπίστωσαν ότι δεν τους είχαν τραβήξει φωτογραφίες. Στη συνέχεια ξέσπασαν όλη τους την οργή πάνω στον 15χρονο, τον οποίον χτύπησαν ανελέητα και βάναυσα.

«Κλώτσησαν το παιδί μου στο πρόσωπο και έπεσε λιπόθυμο, και συνέχιζαν να το χτυπούν», είπε η μητέρα του 15χρονου.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, η ηλικία των δραστών κυμαίνεται από 17 έως 20 ετών. Ο 15χρονος έφτασε στο σπίτι του υποβασταζόμενος από τον φίλο του, με τη μητέρα του να καλεί την αστυνομία.

Περισσότερα σε Ειδήσεις