Χάλκη: Απόλυτη προτεραιότητα η υγιεινή και η καθαριότητα του νησιού

Χάλκη
Πηγή: Άγγελος Φραγκάκης/ Facebook

Η καθαριότητα είναι ολόκληρη αρχοντιά του νησιού της Χάλκης, αυτό τονίζει ο δήμαρχος του νησιού, Άγγελος Φραγκάκης, ο οποίος προχώρησε νωρίτερα σε μία ανάρτηση, όπου και ανακοίνωσε πως «με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Αγγελικής Βογιατζόγλου, προμηθεύθηκαν από τον Δήμο Χάλκης δύο αθόρυβα ηλεκτροκίνητα χειροκίνητα αναρροφητικά αμαξίδια κατάλληλα για τις ιδιαίτερες και πανέμορφες ρύμες του οικισμού της Χάλκης.

Με απόλυτη προτεραιότητα την υγιεινή και την καθαριότητα του νησιού μας, προσπαθούμε σε καθημερινή βάση να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών. Ο σεβασμός στον πολίτη και η ποιοτική αναβάθμιση της ζωής το νησί είναι το μεγάλο καθημερινό κίνητρο μας».

Ανάρτηση δημάρχου Χάλκης
Πηγή: Facebook

Όπως έχει τονίσει ο δήμαρχος σε παλαιότερη ανάρτησή του, «η καθαριότητα των κοινοχρήστων και ιδιωτικών υπαίθριων χώρων και η προστασία του περιβάλλοντος και η διασφάλιση και αναβάθμιση της αισθητικής του νησιού ήταν η βασική προτεραιότητα μας. Ο πήχης τοποθετήθηκε ψηλά και ο στόχος επετεύχθη με μεγάλη επιτυχία». 

Περισσότερα σε Ειδήσεις