Περιστέρι: Ουδέν κρυπτόν υπό το «άγρυπνο» βλέμμα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Διάρρηξη

Κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας την ώρα που η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής περιπολούσε στις γειτονιές του Περιστερίου εντόπισε δύο άτομα με διαρρηκτικά εργαλεία να προσπαθούν να εισέλθουν σε είσοδο πολυκατοικίας. 

Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Πιο συγκεκριμένα δύο νεαρά άτομα ηλικίας 22 και 23 ετών βρίσκονταν σκυμμένα σε κεντρική είσοδο πολυκατοικίας και προσπαθούσαν να διαρρήξουν την εξώθυρα. Οι δύο Ρομά είχαν προλάβει να προκαλέσουν φθορές στην κλειδαριά, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών που τους πλησίαζαν. 

Δίχως να το πολυσκεφτούν, τράπηκαν σε φυγή αφού πρώτα ξεφορτώθηκαν τα σύνεργα που είχαν μαζί τους. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν και πολύ, με τις χειροπέδες των αστυνομικών να δεσμεύουν τα χέρια τους. 

Τα εν λόγω άτομα οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου για να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα 100μ. από την πολυκατοικία που είχαν επιλέξει να εισέλθουν οι θρασύτατοι «μπουκαδόροι» λάμβανε χώρα πανηγύρι πλησίον του Ιερού Ναού του Αγ. Ιεροθέου. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο ένας συλληφθείς είναι σεσημασμένος για κλοπές με πλούσιο... βιογραφικό. 

Καλό είναι να τονίσουμε για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν τεταμένη την προσοχή τους και να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση ειδικότερα τις ημέρες όπου παρατηρείται κίνηση πλανοδίων εμπόρων στις γειτονιές τους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις