Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. απέτρεψαν αυτοκτονία 19χρονου στον Κορυδαλλό

sxoini

Η 19η Δεκεμβρίου βρήκε σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση ένα νεαρό άτομο, το οποίο επιχείρησε να αυτοκτονήσει. 

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη 

Ειδικότερα, κατά τις πρωινές ώρες, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Κορυδαλλού έλαβε σήμα για απόπειρα αυτοκτονίας ενός ατόμου στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. 

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες σήμερα το πρωί ακούγονταν φωνές, απελπισμένες φωνές. Οι μάρτυρες ακολούθησαν τη φωνή και μόλις έφτασαν στο σημείο είδαν ένα νεαρό άτομο να φωνάζει «ΒΟΗΘΕΙΑ!». Χωρίς να χάσουν λεπτό κάλεσαν το 100. 

Η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Κορυδαλλού κατέφθασε σε χρόνο ντε-τε. Στη θέα ενός νεαρού ατόμου να έχει περάσει ένα αυτοσχέδιο βρόγχο στο λαιμό του με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή του, οι αστυνομικοί τοποθέτησαν μια σκάλα, σκαρφαλώνοντας στον 1ο όροφο του σπιτιού. 

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν άμεσα και συντονισμένα. Μάλιστα, ο πρώτος προέβην στην αφαίρεση της θηλιάς, ενώ ο έτερος στήριζε το σώμα του παραλίγο αυτόχειρα, αφού στεκόταν όρθιος πάνω στο σκαμπό και ετοιμαζόταν να το κλωτσήσει. 

Μέσα στο ίδιο 24ωρο οι σωτήρες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης απέτρεψαν μια ανθρωποκτονία στη Θεσσαλονίκη -γυναίκας από το συντροφό της- και μία αυτοχειρία στον Πειραιά ενός 19χρονου ανθρώπου που στο λυκαυγές της ζωής του προσπάθησε να δώσει άδοξο τέλος. 

 

 

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις