Περιστέρι: Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων - Στα «χέρια» της ΔΙ.ΑΣ. οι δράστες

Συμμορία ανηλίκων

Μπορεί το κλίμα των εορτών να απλώνεται δειλά δειλά για να σκεπάσει τις καρδιές των ανθρώπων, ωστόσο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα δεν φαίνεται να τους έχει αγγίξει όλους. 

Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του kedenews.gr, κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας στην πλατεία του Περιστερίου σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, χωρίς τα αίτια να έχουν γίνει ακόμη γνωστά. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο έφτασε ταχύτατα η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Περιστερίου, η οποία κάλεσε το ΕΚΑΒ για να περιθάλψει τους τραυματίες. Αμέσως οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, οι οποίοι μάλιστα είχαν καταφέρει να αποσπάσουν ένα τσαντάκι με τα προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων. 

Με την παρέλευση μισής ώρας και ενώ οι αστυνομικοί συνέχιζαν να αναζητούν τους δράστες έχοντας στη διάθεσή τους τις περιγραφές και τα χαρακτηριστικά που έλαβαν από τα θύματα κατάφεραν να εντοπίσουν τρία άτομα στα οποία μετά από σωματική έρευνα ανευρέθη στην κατοχή τους το ανωτέρο τσαντάκι. 

Χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή και τα τρία άτομα δεσμεύτηκαν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Περιστερίου όπου αναγνωρίσθηκαν από τα θύματα ως τους τρεις από τους δέκα δράστες της επίθεσης. 

Η ανήλικη παραβατικότητα «χτυπάει κόκκινο» σε όλη την επικράτεια και ειδικότερα στις περιοχές της Δυτικής Αττικής, καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά που παιδιά 15 - 16 χρονών λύνουν τις διαφορές τους στις πλατείες, ακόμα και στα σχολεία κουβαλώντας πολλές φορές και όπλα. 

Ωστόσο, οι άγρυπνοι αστυνομικοί που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή με προεξάρχουσα την Άμεση Δράση και αιχμή του δόρατος την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ δεν εφησυχάζουν και δεν αφήνουν κανένα «σήμα» να πάει χαμένο, δίνοντας μάλιστα έμφαση στα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων. 

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις