Εκλέχτηκε το νέο προεδρείο και η δημοτική επιτροπή του Δήμου Ανατολικής Σάμου

σαμος

Για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου προτάθηκε από τον πλειοψηφιών της δημοτικής παράταξης “Νέα Προοπτική” Αντώνη Καραμηνά, ο κ. Γιάννης Χατζηκωνσταντής. Από τους 24 δημοτικούς συμβούλους που παρέστησαν στην πρώτη συνεδρίαση, οι 18 ψήφισαν την υποψηφιότητας του κ. Χατζηκωνσταντή, ενώ οι έξι δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την παράταξη “ΑΝΑΣΑ” έδωσαν αρνητική ψήφο.

 

Για τη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου προτάθηκε από την ” ΑΝΑΣΑ” ο κ. Ευάγγελος Καρράς ο οποίος υπερψηφίστηκε από όλους τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους. Από τη Λαϊκή Συσπείρωση προτάθηκε για τη θέση του γραμματέα ο κ. Εμμανουήλ Παχυμανώλης, ο οποίος επίσης έλαβε 24 ψήφους.

Στη δημοτική επιτροπή συμμετέχει ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Πάρης Παπαγεωργίου και εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη η Σταματία Θωμασούλη, ο Ευάγγελος Καρβελάς, ο Ευάγγελος Καρλοβασίτης, ο Ιωάννης Πνευματικάκης, ο Βασίλης Βαλκαμλής και ο Στάντζος Γεώργιος. Αναπληρωματικά μέλη από την πλειοψηφούσα παράταξη ο Γιώργος Κυριαζής, ο Ευάγγελος Τσεσμελης, ο Ιωάννης Αρχοντούλης και ο Μιχαήλ Γεωργούδης.

Από τη μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση εκλέχτηκαν ο Χατζηλαγός Τιμολέων, ο Παχυμανώλης Εμμανουήλ και ο Χατζηχριστοδουλου Χρήστος.

Πηγή ertnews

Περισσότερα σε Ειδήσεις