Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης: Η κοινωνία περιμένει από όλους εμάς να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για το κοινό καλό και την πρόοδο του Δήμου μας

αηδονης παλλήνη

Ορκίστηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Παλλήνης, ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης και οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παλλήνης, παρουσία στελεχών της κυβέρνησης, βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης και μεγάλου πλήθους Δημοτών.

Την τελετή ορκωμοσίας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος.

Ο νέος Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης σε ένα σύντομο χαιρετισμό τόνισε τη σημασία της ημέρας αλλά και τις βασικές αρχές που θα διέπουν τη διοίκησή του.

Ενδεικτικά σημείωσε: «Η κοινωνία περιμένει από όλους εμάς να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για το κοινό καλό και την πρόοδο του Δήμου μας.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνούμε πως η σημερινή ημέρα αποτελεί  και το επισφράγισμα της απόφασης του Παλληνιώτικου λαού, να δώσει την ευκαιρία σε έναν νέο Δήμαρχο και μία νέα Δημοτική Αρχή, να ηγηθεί της προσπάθειας να αλλάξει ο τόπος μας σελίδα.

Είμαι αποφασισμένος να πράξω ό,τι είναι εφικτό προκειμένου, να υλοποιήσω το προεκλογικό μας Πρόγραμμα, τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, που μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Επιπλέον όμως θέλω να κερδίσω με τη στάση μου και το έργο μας και όλους εκείνους που ήταν επιφυλακτικοί απέναντι στο Πρόγραμμα της Παράταξής μας.

Θέλω να εκπλήξω θετικά την πόλη μου με νέα έργα και υπηρεσίες που θα αναβαθμίσουν σημαντικά το επίπεδο διαβίωσης, ενός Δήμου, που συνεχώς αυξάνει πληθυσμιακά και γεννά νέες ανάγκες αλλά και νέες ελπίδες.

Σε αυτή την πενταετία, θα έχω δίπλα μου άξιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, δυναμικά υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου μας, ικανούς και έμπειρους προσωπικούς συνεργάτες μου και ελπίζω όλους εσάς, την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά. Διότι πρέπει να γνωρίζετε πως πάντα θα επιδιώκω την μέγιστη πολιτική και κοινωνική συναίνεση για όλες τις αποφάσεις και ενέργειές μας».

Ο κ. Αηδόνης έκλεισε τον χαιρετισμό του με τις ευχές για καλά Χριστούγεννα και με την υπόσχεση πως το πως το 2024 θα είναι πραγματικά ένα νέο και διαφορετικό έτος για το Δήμο Παλλήνης.

Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους:

Οι Υπουργοί Μάκης Βορίδης, Σοφία Ζαχαράκη, οι Βουλευτές Βασίλης Οικονόμου, Μανώλης Χριστοδουλάκης και Γιώργος Καραμέρος και ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος.

Περισσότερα σε Ειδήσεις