Κατεδάφιση γέφυρας Ισθμού: Δωρεάν διέλευση των μόνιμων κατοίκων και των εργαζομένων εντός των ορίων του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

gkionhs
Πηγή φωτό: Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων - ertnews

Επαφές με τους αρμόδιους φορείς έχει ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιόνης, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τη μετακίνηση των πολιτών, στα όρια του δήμου, μετά και την κατεδάφιση της γέφυρας του Ισθμού (ανατροπή βυτιοφόρου και φωτιά ).

Ο δήμαρχος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού Α.Ε. Παναγιώτη Παπανικόλα και με τον διευθύνονται σύμβουλο της Ολυμπίας Οδού – Λειτουργία Α.Ε. Κώστα Παπανδρέου.

Εξετάστηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δημότες που πρέπει, καθημερινά, να μετακινούνται απ’ το Λουτράκι προς τους Αγίους Θεοδώρους, το Καλαμάκι και τις γύρω περιοχές (και αντίστροφα).

Οι πολίτες, καλούνται, τώρα, να μετακινούνται μέσω της ΝΕΟ Αθηνών – Κορίνθου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κόστος (διόδια).

Αποφάσισαν από κοινού πως η διέλευση των μόνιμων κατοίκων και των εργαζόμενων σε επιχειρήσεις, εντός των ορίων του δήμου θα γίνεται δωρεάν.

Εξετάζεται από το νομικό τμήμα της Ολυμπίας Οδού – Λειτουργία Α.Ε, η διαδικασία της δωρεάν διέλευσης και εντός της ημέρας θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ ertnews

Περισσότερα σε Ειδήσεις