ΑΠΘ - Πάρτι: Πάνω από 3.000 άτομα γιόρτασαν με πυρσούς και πυροτεχνήματα

πάρτυ στο ΑΠΘ
thesstoday

Χιλιάδες άτομα αψήφησαν το lockdown διασκεδάζοντας μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δεν έχουν σταματημό τα πάρτι που διοργανώνονται στο πανεπιστήμιο καθώς τείνει μετατραπεί στο πιο «καυτό» σημείο της Θεσσαλονίκης. Λίγο πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και το συγκεκριμένο ωράριο των καταστημάτων της εστίασης, χιλιάδες άτομα διασχίζουν την Εθνικής Αμύνης για να φτάσουν στο νέο τους «στέκι». Τα περίπτερα επίσης που βρίσκονται έξω από το ΑΠΘ φαίνεται πως κάνουν «χρυσές» δουλειές, καθώς επί ώρες δημιουργείται ουρά αναμονής για την προμήθεια αλκοόλ πριν ή και κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Αμάξια σε ρόλο… DJ και οι εισαγγελικές παρεμβάσεις

Υπενθυμίζεται πως έως τώρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει διατάξει τριπλή έρευνα για τα πάρτι στο ΑΠΘ. Μάλιστα, οχήματα με ειδικά εξοπλισμένα ηχοσυστήματα για ακόμη ένα βράδυ μπήκαν στον ρόλο του… DJ και «χόρεψαν» τους χιλιάδες νέους μπροστά από τη Φιλοσοφική σχολή, ενώ ορισμένοι άναψαν και πυρσούς κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Περισσότερα σε Multimedia