Περιφέρειες

Όλες οι ειδήσεις για την περιφέρεια περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα νέα και η επικαιρότητα για την περιφέρεια και τον περιφερειάρχη.

Μέτιος Χρήστος

Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Μέτιος Χρήστος

Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές Ιουνίου του 2019, με τη στήριξη της ΝΔ. Είχε εκλεγεί Αντιπεριφερειάρχης το 2014 και αναδείχθηκε Περιφερειάρχης μέσα από εσωπαραταξιακές διαδικασίες, μετά τον θάνατο του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής από το 2006 μέχρι το 2014, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κομοτηνής.
Νομαρχιακός Σύμβουλος Ροδόπης την περίοδο 1998 – 2002. Εκλέχτηκε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο συνέδριο του Απριλίου 2016. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ–ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Μαθηματικού και διετέλεσε μέλος της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και του Κεντρικού Συμβουλίου της ΦΕΑΠΘ και της ΕΦΕΕ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Γεννήθηκε το 1968 στην Κομοτηνή. Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακό στη Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Δίδαξε μαθηματικά για πολλά χρόνια και παράλληλα εργαζόταν για την οικογενειακή εμπορική επιχείρηση στη Ροδόπη.


Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2531352100-102
φαξ : 2531352155
email : [email protected]

Όλοι οι Περιφερειάρχες