ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Δράμας. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

Χριστόδουλος Μαμσάκος

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΜΣΑΚΟΣ

Γεννήθηκε το 1964 στη Δράμα, είναι παντρεμένος με τη Ρουμπίνη Κουράνου και πατέρας δύο παιδιών, της Θεοδώρας και του Ευάγγελου. Είναι πτυχιούχος λογιστής-φοροτεχνικός και κάτοχος Master of Business Administration (MBA). Διαθέτει μια μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία σε επιχειρήσεις κάθε τύπου και νομικής μορφής της ευρύτερης περιοχής και μια πλούσια εκπαιδευτική εμπειρία ως εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα λογιστικής, φορολογίας και ανθρωπίνων πόρων. Το 2014 εκλέχθηκε Δήμαρχος Δράμας με τη δημοτική παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα», της οποίας είναι επικεφαλής.

Είναι Πρόεδρος της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. (Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης), Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη), Υπεύθυνος Συντονιστής της ΚΕΔΕ στην Ελληνογερμανική Συνέλευση, Αντιπρόεδρος της Στρατηγικής Διασυνοριακής Συνεργασίας «Nestos – Mesta» (Νέστος – Μέστα) της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III για την Ευρωπεριοχή Νέστος – Μέστα, Μέλος της Επιτροπής Χωροταξίας, Υποδομών και Περιβάλλοντος της ΚΕΔΕ (2014 – 2019), Μέλος του ΔΣ του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων Ελλάδος, Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α., Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Δήμου Δράμας.

Διετέλεσε Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ (Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Δράμας), Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Δράμας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και υπεύθυνος του Γραφείου Προγραμματισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Δράμας, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Ενημέρωσης & Πρόληψης του Δήμου Δράμας, Ειδικός εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Δράμας σε θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Δράμας (Κ.Ε.Κ. Δήμου Δράμας), Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κ.Α.Π.Η. Χωριστής Δράμας, Πρόεδρος Παιδικού Σταθμού Χωριστής Δράμας, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χωριστής Δράμας, Εκπρόσωπος του Δήμου Δράμας για συνεργασίες με το Επιμελητήριο Δράμας για την ανάπτυξη προγραμμάτων και πρωτοβουλιών.

Στοιχεία επικοινωνίας:
τηλ.: 25213 50600 25213 50603, 645
φαξ : 25210 20000
website : www.dimos-dramas.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι