ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Μαρωνείας Σαπών. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

Κωνσταντίνος Χαριτόπουλος

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ -ΣΑΠΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1964 στις Σάπες Ν. Ροδόπης - Έγγαμος με τρεις κόρες - Σπούδασε Οικονομικά και Δημοσιογραφία - Επάγγελμα: Δημοσιογράφος – Μέλος ΕΙΕΤ - Εκδότης και Διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Ελεύθερη Άποψη» που εκδίδεται στην Θράκη - Διετέλεσε: - Δήμαρχος Σαπών για δύο θητείες - Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Θεμάτων της ΚΕΔΚΕ - Μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης - Αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Ροδόπης

Πρόεδρος του Δικτύου Δήμων Ελλάδας – Τουρκίας - Βουλγαρίας «Πόλις» - Πρόεδρος του Δ.Ι.Α.Α.ΜΑ.Θ. - Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών και Διασυνοριακών Περιοχών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης - Μέλος του Δ.Σ. του Σισμανόγλειου Κρατικού Νοσοκομείου Κομοτηνής - Ιδρυτικό μέλος και πρώτος Πρόεδρος του συνδέσμου Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο κρατικό Ραδιόφωνο Κομοτηνής της ΕΡΑ - Τιμήθηκε με το Βραβείο Ειρήνης και Φιλίας «Αμπντί Ιπεκτί» και το Βραβείο Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Ομίλου «Γιώργος Γεννηματάς».

Στοιχεία επικοινωνίας:
τηλ.: 2532350100, 50102/2532022369
φαξ : 2532022246
website : www.maroneia-sapes.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι