ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Θάσου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

Ελευθέριος Κυριακίδης

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑΣΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Ο Λευτέρης Κυριακίδης γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1978 στην Καβάλα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Μαθήτευσε στο Δημοτικό σχολείο Λιμένα Θάσου καθώς και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λιμένα Θάσου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2004 ασκεί μάχιμη δικηγορία στη Θάσο.

Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. από το 2009 έως το 2014, μέλος της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου Θάσου από το 2006 έως το 2010, Νομικός Σύμβουλος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Εκπαιδευτής στο ΙΕΚ Καβάλας στο μάθημα της Πολιτικής Ιστορίας στο τμήμα Δημοσιογραφίας, Πρόεδρος της Επιτροπής Ενστάσεων του Κτηματολογίου Καβάλας, καθώς και Νομικός Συνεργάτης του Δήμου Θάσου, της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, του Πανελλήνιου Συλλόγου Αγροτικών Ιατρών και της ΕΑΣ Καβάλας. Εκλέχθηκε Δήμαρχος Θάσου στις εκλογές του Μαΐου 2019 με ποσοστό 60,82% και ανέλαβε τα καθήκοντα του τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Παράλληλα, στην παρούσα αυτοδιοικητική περίοδο, είναι Πρόεδρος της «Θάσος Δημοτική Α.Ε.», Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Καβάλας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α., μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ Α.Α.Ε. και μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
τηλ.: 2593350112
φαξ : 2593023470
website : www.thassos.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι