ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Τοπειρου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

Θωμάς Μίχογλου

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ - ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ

Γεννήθηκε στα Μάγγανα Ξάνθης στις 5-7-1959. -Γιός του Ιωάννη και της Ελένης Μίχογλου. -Είναι παντρεμένος με την Ελένη Πατάνη και πατέρας τριών παιδιών. -Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης και είναι πτυχιούχος τμήματος Μάρκετινγκ-Πωλήσεων. Εργάσθηκε στο τμήμα Πωλήσεων της Χαρτοποιίας Θράκης «DIANA Α.Ε» και µετέπειτα ως Επιθεωρητής Πωλήσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Πολυεθνική Εταιρία «WARNER LABERT AD-AMS».

Διετέλεσε Γραμματέας στην Κοινότητα Μαγγάνων, της οποίας υπήρξε Κοινοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος και κατόπιν μετατάχθηκε στην Νομαρχία Ξάνθης στη Διεύθυνση Εμπορίου και Τουρισμού και ως Υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών και Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Συμμετείχε για πρώτη φορά στις Δημοτικές Εκλογές του 2002 για την ανάδειξη της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Τοπείρου και εκλέχθηκε ως ο πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος κι έκτοτε επανεκλεγόταν συνεχώς, συμμετέχοντας ανελλιπώς σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, καταθέτοντας σειρά ερωτήσεων, επερωτήσεων και προτάσεων.

Την προηγούμηνη τετραετία ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης και έδωσε σκληρές μάχες για την ανατροπή του δημοτικού κατεστημένου. -Έχει ενεργή ενασχόληση με τα αθλητικά δρώμενα, αφού διετέλεσε ποδοσφαιριστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας επί εικοσαετία. Επίσης απέκτησε δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου, ομάδων UEFA Β’ Κατηγορίας και διετέλεσε προπονητής σε ερασιτεχνικές ομάδες της Ξάνθης. -Διετέλεσε επί μια δωδεκαετία Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ξάνθης.

Στοιχεία επικοινωνίας:
τηλ.: 25413 52601,600, 609
φαξ : 25413 52650
website : www.topeiros.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι