ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Ραφήνας. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ

Ο Ευάγγελος Μπουρνούς γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1965 στη Διασταύρωση Ραφήνας, όπου μένει μόνιμα με την οικογένειά του έως σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Αγνή Γκαντώνα και έχουν δυο παιδιά, την Ευφροσύνη και τον Άγγελο. Ο πατέρας του Αναστάσιος και η μητέρα του Ευφροσύνη είχαν έρθει στην περιοχή το 1963 από τους Καλλιανούς Ευβοίας και την Κάτω Καλλεντίνη Άρτας αντίστοιχα. Τελειώνοντας τα μαθητικά του χρόνια στα σχολεία της περιοχής, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Φυσικός και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο της Πληροφορικής.

Έως το 1998 δραστηριοποιήθηκε στον επιχειρηματικό κλάδο αλλά και στον κλάδο της παιδείας με προσωπικές επιχειρήσεις και εταιρείες που συμμετείχε στην μετοχική τους σύνθεση. Το 1999 εντάχθηκε στον δημόσιο τομέα κατόπιν συμμετοχής σε γραπτό διαγωνισμό. Διορίστηκε αρχικά ως προϊστάμενος στην τότε κοινότητα Γραμματικού και μετέπειτα μετατάχθηκε στον τότε δήμο Νέας Μάκρης και νυν καλλικρατικό δήμο Μαραθώνος ως στέλεχος της τεχνικής του υπηρεσίας, ενώ σήμερα στον ίδιο δήμο προΐσταται του τμήματος Προγραμματισμού-Οργάνωσης και Πληροφορικής. Στο τμήμα αυτό πέραν των θεμάτων μηχανοργάνωσης διαχειρίζεται, από το 2002, θέματα ευρωπαϊκών προγραμμάτων, έχοντας αποκτήσει μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα αυτό.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά του τόπου του κορυφώνεται με τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 1994, όπου αναδείχθηκε στην κορυφή της προτίμησης των συμπολιτών του και μέχρι σήμερα σε όσες εκλογικές αναμετρήσεις έχει συμμετάσχει (1994, 2002, 2006) απολαμβάνει την ίδια αγάπη και εμπιστοσύνη τους. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 συνεργάσθηκε με τον Βασίλη Πιστικίδη και με τον κοινό συνδυασμό «Σύγχρονη Πολιτεία-Νέα Αρχή». Τον Μάιο του 2019 κέρδισε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη των πολιτών ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών» . Διατελεί μέλος των: - Δ.Σ. της Π.Ε.Δ.Α (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής) - Δ.Σ. του Ε.Δ.Σ.Ν.Α (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) - Ο.Ε. της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων Ελλάδος)

Στοιχεία επικοινωνίας:
τηλ.: 2294321001
website : http://www.rafina-pikermi.gr/
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι