ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Χαλανδρίου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα, το 1967 η οικογένεια του εγκαταστάθηκε στo Χαλάνδρι, το οποίο αποτελεί έως και σήμερα τον μόνιμο τόπο διαμονής του. Κατάγεται από τη Θήβα Βοιωτίας και την Κάρυστο Ευβοίας. Αποφοίτησε από το Α’ Λύκειο Χαλανδρίου. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και Δημοσιογραφία στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ο ίδιος, παιδί αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση από τα μαθητικά του χρόνια, αρχικά ως στέλεχος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ από το 1980 έως και το 1989. Από το 1990, ως ανένταχτος, διετέλεσε ενεργό μέλος πολλών πρωτοβουλιών, δράσεων και επιτροπών πολιτών του Χαλανδρίου. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του συλλόγου της Τούφας (1999-2000), ιδρυτικό μέλος της Αυτόνομης Αριστερής Συσπείρωσης και συντάκτης της εφημερίδας «Στάση στο Χαλάνδρι».

Το 2006 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος της Αντίστασης με τους πολίτες του Χαλανδρίου και συνέβαλε ενεργά στην ανάπτυξη της δημόσιας εικόνας και της πολιτικής δράσης της κίνησης . Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) με την παράταξη «Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκητη Πρωτοβουλία».

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 213 2023800, 919, 917, 918
φαξ : 213 2023925
website : www.halandri.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι