ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Ασπρόπυργου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΥ

Ο κ. Νικόλαος Μελετίου, γεννήθηκε στον Ασπρόπυργο, το 1955. Από το 1991 ως το 2006, εκλεγόταν -συνεχώς- Δημοτικός Σύμβουλος, και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ασπροπύργου, στους τομείς της Καθαριότητας, των Διοικητικών και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και εκλεγμένος Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Θριασίου πεδίου. Διανύει τη τέταρτη συνεχή θητεία του ως Δήμαρχος Ασπροπύργου, από το 2007 έως και σήμερα. Διετέλεσε αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής από το 2007 έως 2014 (ΤΕΔΚΝΑ), και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Αττικής, από το 2007 έως το 2010 (ΕΣΔΚΝΑ). Επίσης, ήταν μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007 – 2013, ως εκπρόσωπος όλων των Δήμων και Κοινοτήτων του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Από το 2014 έως και σήμερα, είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ όπου και έχει διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικής Οικονομίας, και μέλος του Συμφώνου Ευρωπαίων Δημάρχων, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Α. και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Είναι εκλεγμένο μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, δηλαδή, του φορέα που διαδέχτηκε την ΤΕΔΚΝΑ. Σε όλη του τη διαδρομή, στα κοινά του τόπου του, πορεύεται με πνεύμα ενότητας και ακλόνητη πίστη στις δυνατότητες και τις προοπτικές του Ασπρόπυργου, της Πρωτεύουσας Δύναμης της Δυτικής Αττικής.

Ανάλωσε, το μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς του, στη συλλογική προσπάθεια, που κατέστησε την πόλη του πρότυπο Εθνικής και κοινωνικής αλληλεγγύης, με την υποδοχή και ενσωμάτωση, άνω των τριάντα χιλιάδων Ελλήνων, με καταγωγή από τον Πόντο και κάθε γωνιά της Χώρας, και είναι ενεργό μέλος του μεγαλύτερου Συλλόγου τους, με την ονομασία «Οι Ακρίτες του Πόντου». Είναι επιχειρηματίας, παντρεμένος με την Παναγιώτα Πετρόγιαννου, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιάννη, που είναι επιχειρηματίας, και την Αιμιλία, που είναι εικαστική καλλιτέχνιδα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 213 2006400, 409, 410
: 213 5572276, 721
website : www.aspropyrgos.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι