ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΜΠΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΡΜΠΑΣ

Ο Σταύρος Γεώργιος Τσίρμπας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί. Έλκει την καταγωγή του από την Δημητσάνα Αρκαδίας, και έχει μεγαλώσει στους Αγίους Αναργύρους-Καματερό. Απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Αγ. Αναργύρων ενώ ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στα τεθωρακισμένα Αυλώνος. Σπούδασε και απέκτησε πτυχίο Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Στο παρελθόν εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στο οικογενειακό φοροτεχνικό γραφείο, ενώ παράλληλα ανέπτυξε και άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην πόλη.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων-Καματερού από το 2010 μέχρι το 2019. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας και Συντήρησης σχολικών κτιρίων την περίοδο 2013-14 και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών από το 2014-16.Επίσης το 2017 ανέλαβε ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών έως το 2018. Παράλληλα έχει διατελέσει Πρόεδρος της ΔΕΠ, Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου του 2019 αναδείχθηκε νικητής και εξελέγη Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού. Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο και την εκτελεστική επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), και συμμετέχει στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.). Όραμά του είναι να δημιουργήσει στο Δήμο ένα περιβάλλον και μια ποιότητα ζωής μέσω της εξέλιξης υπηρεσιών και προγραμμάτων που να καλύπτουν τις ανάγκες των πολιτών, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή, την ευγενή άμιλλα μέσω της συμμετοχής σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, την αναβάθμιση των επιλογών αναψυχής, τη μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος, τη βελτίωση του δομημένου αστικού ιστού, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, μετατρέποντας τον Δήμο Αγίων Αναργύρων- Καματερού σε μία Ευρωπαϊκή, βιώσιμη πόλη.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 213 2023601-210 2633800
φαξ : 210 2611683
website : www.agan.gov.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι