ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Χαϊδαρίου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο. Γεννήθηκε το 1979, μεγάλωσε και μένει στο Χαϊδάρι. Τέλειωσε το 1o Γενικό Λύκειο Χαϊδαρίου. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή Αθηνών το 2004. Τον επόμενο χρόνο (2004-2005) έκανε μεταπτυχιακά στο Εμπορικό Δίκαιο στο London School of Economics (LLM inCommercialLaw). Η διατριβή του βαθμολογήθηκε με άριστα και είχε θέμα τη θέση των οργανισμών συλλογικής διαχείρισης στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Επέστρεψε στην Ελλάδα και υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό (2005-2006). Αμέσως μετά ξεκίνησε την καριέρα του ως Δικηγόρος Αθηνών και μέχρι σήμερα ασκεί ήδη δώδεκα χρόνια το επάγγελμά του.

Παράλληλα, δίδαξε για δυο χρόνια (2008-2010) Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας σε Μεταπτυχιακούς Φοιτητές του SAE Music Institute . Δεν σταμάτησε να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο επιστημονικό του αντικείμενο και παρακολούθησε μια σειρά σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανέπτυξε έντονη κοινωνική δράση, καθώς συμμετείχε πρωταγωνιστικά στη σύσταση του Ιδρύματος CreativeCommons στην Ελλάδα (www.creativecommons.org), αλλά και σε δράσεις του ΙΣΤΑΜΕ όπως η μελέτη με τις ‘’Προτάσεις για μια προοδευτική διακυβέρνηση – Agenda 2020’’. Έχει τον τίτλο του Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή (CIArb – CIArbAccreditedMediator).

Άρθρα του αναφερόμενα στη νομική επιστήμη καθώς και στην τοπική αυτοδιοίκηση έχουν δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά. Είναι παντρεμένος με την τεχνικό διακόσμησης και έμπορο Στεφανία Μαντά και έχουν ένα αγόρι. Το 2014-2019 ήταν επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης με την παράταξη “Χαϊδάρι Ξανά” και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής στο Δήμο Χαϊδαρίου.

Είναι ο μόνος επικεφαλής αντιπολιτευόμενης Δημοτικής παράταξης στην Ελλάδα που για τη δράση του έχει αποσπάσει 2 Πανελλήνια βραβεία στα Best City Awards (2016 και 2018). Από τον Σεπτέμβριο του 2019 είναι Δήμαρχος Χαϊδαρίου.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 213 2047200, 215
φαξ : 210 5819841
website : www.haidari.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι