ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Αθηναίων. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι Δήμαρχος Αθηναίων.Aπό το 2014 έως το 2019 υπηρέτησε ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και από το 2011 έως και το 2014 ως Δήμαρχος Καρπενησίου. Γεννημένος το 1978 στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Millfield School (Ηνωμένο Βασίλειο) το 1996 και σπούδασε Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Brown (ΗΠΑ). Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και των Πολιτικών Επιστημών µε εξειδίκευση στα μακροοικονομικά, στη Σχολή Τζον Φ. Κέννεντυ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ (ΗΠΑ).

Το 2019 απέκτησε διδακτορικό τίτλο (Ph.D. ) από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (Ηνωμένο Βασίλειο) στο γνωστικό αντικείμενο των Πολιτικών Επιστημών και των Διεθνών Σχέσεων Έχει εργαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Παγκόσμια Τράπεζα στο Κόσσοβο, έχει διατελέσει σύμβουλος στο Υπουργείο Εξωτερικών και έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρία Επενδυτικών Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας στην Αθήνα. Είναι αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, μέλος του European Council on Foreign Relations και συμμετέχει στο Συμβούλιο προσωπικοτήτων του Ελληνικού Δικτύου Λύσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών (SDSN).

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

 

 

 

 

τηλ.: 210 5277000, 1595 - 210 3310861, 62
φαξ : 210 3722364
website : www.cityofathens.gr
email : [email protected]

 

 

Όλοι οι Δήμαρχοι