ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Ηλιουπόλεως. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Γεννήθηκε το 1976 στην Ηλιούπολη, όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Λασίθι της Κρήτης. Είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από το Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (ΔΕΟΣ) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (M.Sc.) στα Χρηματοοικονομικά (Business and Finance) από το Πανεπιστήμιο του Reading της Μ. Βρετανίας. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες (Αγγλικά και Ιταλικά). Ως μέλος του Σκακιστικού Ομίλου Ηλιούπολης, συμμετείχε στην ομάδα που εκπροσώπησε την πόλη μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Α’ Εθνικής του 1990-92.

Εργάζεται από 18 χρονών στον ιδιωτικό τομέα, τόσο στο χρηματοοικονομικό τομέα όσο και ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας την επιχείρησή του στην Ηλιούπολη. Από μικρή ηλικία μπολιάστηκε με το πάθος για τα κοινά έχοντας διατελέσει: – Εκπρόσωπος των Φοιτητών στη Διοίκηση (Σύγκλητο) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) – Υπεύθυνος Οικονομικών στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) – Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηλιούπολης – Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης στο Δήμο Ηλιούπολης Εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης από το 2010 και ασκώντας την πολιτική με ευθύνη και διαφάνεια έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου. Στις εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019 εκλέχτηκε Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 210 9970001, 077, 078
φαξ : 210 9960609
website : www.ilioupoli.gr
email : [email protected] - [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι