ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Αίγινας. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 14 Δεκεμβρίου 1968, και μεγάλωσε στην Αίγινα. Έχοντας ολοκληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, επέστρεψε στο νησί όπου άρχισε να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Από το 2009 διατηρεί Σχολή Οδηγών στην πόλη της Αίγινας, ενώ το 2010 απέκτησε πιστοποίηση ως ασφαλιστικός πράκτορας. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκινά το 2014, συμμετέχοντας στην παράταση «Αίγινα Εν Δράσει» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Εκλέγεται τρίτος σε σταυρούς και στην προτίμηση των συμπολιτών του.

Η δράση του πολύπλευρη: πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αίγινας [από τον Νοέμβριο του 2014 έως και τον Μάρτιο του 2017], τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας κι Εντεταλμένος Οικονομικός Σύμβουλος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στη Διαχειριστική Επιτροπή Κληροδοτημάτων Δήμου Αίγινας, πρόεδρος της Επιτροπής Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Αίγινας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικού Υλικού & Συγκοινωνιών Δήμου Αίγινας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 22973 20011, 13
φαξ : 22970 25099
website : www.aegina.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι