ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Σαλαμίνας. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γεώργιος Θ. Παναγόπουλος (18 Αυγούστου 1977) είναι Έλληνας δικηγόρος, πολιτικός, πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Εμπορικό Δίκαιο, στο Cardiff University στη Μεγάλη Βρετανία. Στις δημοτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019, εκλέχθηκε δήμαρχος Σαλαμίνας με ποσοστό 67,46%. Βιογραφικό Γεννήθηκε το 1977. Μεγάλωσε στη Σαλαμίνα. Γονείς του είναι ο Θοδωρής Παναγόπουλος, τραπεζικός υπάλληλος και η Πόπη Δράκου. Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Αθηνά Βάτου και έχει δύο παιδιά, τον Θοδωρή 12 ετών και την Άννα 9 ετών. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Παλουκίων, στο 2ο Γυμνάσιο Σαλαμίνας και αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Σαλαμίνας το 1995. Το 1996 εισήλθε στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης απ’ όπου αποφοίτησε το 2000 με βαθμό ‘λίαν καλώς’.

Συνέχισε τις σπουδές του στο Cardiff University της Μεγάλης Βρετανίας, όπου έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εμπορικού Δικαίου. Το 2001 αποφοίτησε ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές του ασχολούμενος με το Δίκαιο Ανταγωνισμού, το Δίκαιο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και το Δίκαιο Διεθνών Πωλήσεων και αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο στο Εμπορικό Δίκαιο (LL.M. in Commercial Law). Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό και μετά από δεκαοκτάμηνη πρακτική άσκηση και την επιτυχή εξέταση στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά ασκεί από το 2003 δικηγορία.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 213 2027300, 213 2027411
website : www.salamina.gr
email : [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι