ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ

Νέα και ειδήσεις για το δήμο Μοσχάτου - Ταύρου. Η Επικαιρότητα και όλες οι ανακοινώσεις σχετικά με προκηρύξεις, προσλήψεις και εκδηλώσεις για τον Δήμο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, γεννήθηκε το 1958. Η οικογένειά του κατοικεί στο Μοσχάτο από το 1926. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στις τηλεπικοινωνίες και στον αυτοματισμό. Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείου με μεταπτυχιακό δίπλωμα στον τομέα «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» στο Ε.Μ.Π.. Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγητής. Mέχρι την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής Μοσχάτου-Ταύρου, εργαζόταν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Μοσχάτου εκλέγεται από το 1987. Στην πορεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος έχει εκλεγεί Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επί σειρά ετών, ενώ έχει θητεύσει ως Πρόεδρος ή μέλος Δ.Σ. σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου. Επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει το Δήμο από τη θέση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και ως Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Στις Δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέγεται Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, φέρνει στο Δήμο μεγάλα έργα υποδομής, διαχειρίζεται συνετά τα οικονομικά του, δημιουργεί μία ισχυρή ομπρέλα κοινωνικής προστασίας των πολιτών και αγωνίζεται να δημιουργήσει ένα Δήμο πρότυπο, με κοινωνική συνοχή, ικανό να προσφέρει την ποιότητα ζωής που αξίζουν οι κάτοικοί του.

Επανεκλέχτηκε Δήμαρχος τον Μάιο του 2014 και για 3η φορά τον Μάιο του 2019.

Στοιχεία επικοινωνίας:

τηλ.: 2132019630 , 2132019600
φαξ : 2109416154
website : www.dimosmosxatou-tavrou.gr
email : [email protected] [email protected]

Όλοι οι Δήμαρχοι